Michel ten Hoove Mijn vrijplaats op het wereldwijde web

Over Michel

O

Geboren en getogen in Groningen verhuisde Michel op zijn twintigste naar Overijssel. In eerste instantie naar Almelo. Om van daaruit dagelijks pendelend in Zwolle journalistiek te studeren.

Na een jaartje heen en weer pendelen ging Michel op kamers wonen in Kampen, waar hij uiteindelijk nog 10 jaar bleef rondhangen. Inmiddels woont Michel alweer 23 jaar in Zwolle,

Na twee eerdere pogingen rond 1990 en 2001 rondde Michel uiteindelijk zijn opleiding journalistiek in 2020, op inmiddels 51 jarige leeftijd af. Simpelweg omdat hij niet kon verkroppen de studie nooit te hebben afgemaakt.

Werken in de journalistiek doet Michel niet. Freelance voldoende opdrachtgevers zien te werven vond hij simpelweg te lastig. Eind 1997 begonnen bij de klantenservice van ABN AMRO heeft hij dit werk al met al zo’n 25 jaar gedaan.

Na de nodige rondwervingen in zowel klantenserviceland als de journalistiek begon Michel in september 2022 als trainee taxateur en gegevensbeheerder bij een adviesbureau voor de publieke sector.

Na een schrijfcursus in de avonduren bij auteur Jan van Mersbergen begon het toch weer te kriebelen, ik wil weer wat meer gaan schrijven. Aan de hoogste journalistieke normen zal dit blog niet voldoen. Voor mij volstaat het dat het mijn creatieve vrijplaats op het wereldwijde web is. Hier kan ik mijn ei kwijt zoals ik dat wil. Volgens mijn eigen huisregels.

Michel ten Hoove Mijn vrijplaats op het wereldwijde web

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder|gecertificeerd (A1/A3) dronepiloot.

Social Media

Recente berichten