Michel ten Hoove Mijn vrijplaats op het wereldwijde web

Bevrijd

B

Er wordt behoorlijk gevlagd bij ons in Assendorp. In deze ene straat vijf vlaggen aan de ene kant en drie aan de andere. Niet alleen vandaag. Ook gisteren hingen er flink wat vlaggen halfstok. Gelukkig allemaal op de gewone manier: rood, wit en blauw.

Normaal had ik moeten werken vandaag. Maar ja, als de ambtenaren wel vrij zijn vandaag dan kan je net zo goed een verlofdag opnemen. Ik was zelfs van plan weer eens naar het Overijsselse bevrijdingsfestival te gaan. Ben uiteindelijk niet geweest. De hevige regenbuien weerhielden me er van. Heb ik veel gemist?

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op zā€™n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met šŸŽ· lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder|gecertificeerd (A1/A3) dronepiloot.

Door Michel ten Hoove
Michel ten Hoove Mijn vrijplaats op het wereldwijde web

Michel ten Hoove

Rondde op zā€™n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met šŸŽ· lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder|gecertificeerd (A1/A3) dronepiloot.

Social Media

Recente berichten