Michel ten Hoove Mijn vrijplaats op het wereldwijde web

Gouwe ouwe herbeleven

G

In de loop der tijd ontwikkelt je muzieksmaak zich. Als het goed is tenminste. Bovendien ben je als jongere veel meer met muziek bezig dan wanneer je een vijftiger bent zoals ik. Zelf zit ik de laatste paar dagen vooral in een fase van herbeleven. Door de albums te beluisteren die ik tussen pakweg mijn dertiende en vijfentwintigste grijsdraaide.

De afgelopen dagen luisterde ik naar de volgende albums:

Sting – The dream of the blue turtles

Michael Jackson – Thriller

Nathalie Imbruglia – Left of the middle

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op zā€™n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met šŸŽ· lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder|gecertificeerd (A1/A3) dronepiloot.

Door Michel ten Hoove
Michel ten Hoove Mijn vrijplaats op het wereldwijde web

Michel ten Hoove

Rondde op zā€™n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met šŸŽ· lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder|gecertificeerd (A1/A3) dronepiloot.

Social Media

Recente berichten