Waybackmachine

W

Ze zeggen weleens dat wat je op internet plaatst nooit meer verdwijnt. In zekere zin klopt dat. Als ik mijn domeinnaam www.micheltenhoove.nl opzoek op de waybackmachine krijg ik nog 70 screenshots van mijn oude blog. Als ik zou willen kan ik op die manier nog heel veel ooit gepubliceerde blogposts weer terugplaatsen, door ze van daar te kopiëren en opnieuw te publiceren.

Gisteren vroeg ik op Twitter wat ik volgens de mensen die mij op Twitter volgen moest doen: terugplaatsen of opnieuw beginnen. `Bryan Vreijsen van brabantmaatjes.nl voegde aan zijn stem nog de opmerking toe dat hij opnieuw zou beginnen en de goede elementen zou kopiëren. Dat vind ik eerlijk gezegd best wel een goed idee. Hoe dan ook ga ik oude artikeltjes terugplaatsen. De meerderheid is immers voor.

De uitslag van een poll die ik op 3 maart 2023 op Twitter plaatste.

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Voeg reactie toe