niet meer elke dag bloggen

n

Na ruim een maand dagelijks geblogd te hebben stop ik daar vanaf morgen mee. Het begint iets dwangmatigs te krijgen. Soms heb ik gewoon niet zoveel zin om te schrijven. Of heb ik niet zoveel te melden. Dus laat ik de dagelijkse routine los.

Toch vond ik het de afgelopen maand vooral leuk om lekker veel van me af te schrijven en op mijn blog te publiceren. Zo terugbladerend ziet het er best leuk uit al zeg ik het zelf. Mijn schrijfspier oefenen lukt aardig op deze manier.

Een van de dingen die ik me ook voorgenomen hand was dat het geen hoog lief dagboekgehalte mocht krijgen. Ook daar kom ik enigszins op terug. Alleen maar over films, tv of andere maatschappelijke zaken schrijven is te afstandelijk. Te journalistiek. Op een blog waarvan de domeinnaam je eigen naam is mag het best wel over persoonlijke dingen gaan. Ook daarin kun je bovendien je eigen mate van openheid in bepalen.

Dus ga ik niet meer elke dag bloggen maar zal ik minder dan voorheen de persoonlijke invalshoek schuwen. Op naar de volgende maand van weliswaar niet dagelijks maar toch het liefst met grote regelmaat bloggen.

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove