“Ik heb vooral heel veel geluk gehad”

&

Je zou het haast niet verwachten. Toch gebeuren er ook nu nog kleine wondertjes op de arbeidsmarkt. Zo wist Alicia Suarez uit Nieuwegein binnen twee maanden nadat haar halfjaarcontract bij een hospice afliep een nieuwe baan te vinden. Dankzij Twitter en zoals ze zelf aangeeft een flinke dosis geluk. Wat gebeurde er?

“Ik werkte als telefoniste en administratief medewerkster bij een hospice toen na een half jaar het contract werd opgezegd. Het was een leuke job. Dat mijn contract niet verlengd zou worden had ik totaal niet zien aankomen”, begint de makkelijk pratende Alicia haar verhaal. Aangezien Alicia als laatste de organisatie instroomde en er bezuinigd moest worden, moest zij vertrekken. Alicia:”Bovendien was er hoognodig een verzorgende nodig. Dus moest ik gaan. Ik stond op straat.”

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove