Open brief aan PostNL bestuursvoorzitter Herna Verhagen

O

Geachte mevrouw Verhagen,

Het gaat niet goed met PostNL. Dat weet u ook. Na het plotselinge opstappen van uw voorganger de heer Koorstra (in verband met de ophef die over de bonussen was ontstaan en de vele  klachten over de reorganisatie en de bezorging) moest u maandag 6 augustus de tegenvallende halfjaarcijfers toelichten in de pers. Op Radio 1 noemt u als oorzaken de kwaliteitsproblemen (lees: bezorging, MtH) en het in april hebben moeten uitstellen van de reorganisatie.

Hoewel in andere landen waar PostNL actief is de postmarkt groeit ziet u in Nederland deze juist krimpen. Misschien dat daarom onlangs de posttarieven ook omhoog gingen. Ondertussen bent u druk doende de in april tijdelijk stilgelegde reorganisatie alsnog in het vierde kwartaal van 2013 opnieuw op te starten. Waarbij u wilt dat tijdens de reorganisatie de kwaliteit gegarandeerd wordt. 

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove