getwijfeld

g

Bloggen doe ik al sinds 2009. De afgelopen jaren was het vooral een persoonlijk getint blog. Hoewel ik persoonlijk getinte blogposten wil blijven plaatsen heb ik wel getwijfeld of ik mijn archief wilde terugplaatsen. Gewikt en gewogen heb ik. 

Uiteindelijk heb ik besloten alles terug te zetten. Simpelweg omdat ik geen censuur op mezelf wil toepassen. De schaamte voorbij zoals Marco Raaphorst dat zo mooi placht te zeggen. Met de billen bloot. 

Wel jammer dat ik vergat het automatisch posten van twitterberichten tijdelijk uit te zetten. Voor ik het wist spamde ik mijn volgers met een stortvloed aan tweets. Excuses daarvoor.

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove