eenmaal dagelijks

e

Ooit had ik me heilig voorgenomen dagelijks te bloggen. De reden? Ik weet het niet meer. Volgens mij was er destijds een discussie onder bloggers over hoe vaak en waarover je zoal blogde. Er waren bloggers die elke dag een bericht plaatsten. Dat ook belangrijk vonden. Dus probeerde ik dat ook. Het viel me zwaar. Sterker nog, ik heb het slechts kortere tijd volgehouden.

Toch spreekt het me bij Elja Daee op de één of andere manier aan dat zij wel dagelijks blogt. Het maakt je kwetsbaar, maar geeft ook een goed inzicht in wie je bent en wat je beweegt. Nu ik – na enkele maanden in blogretraite te zijn geweest – sinds drie dagen weer terug ben ga ik toch opnieuw het experiment aan. Elke dag…

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove