op zoek naar penelope, dag 19

o

Over 1 uur stopt de actie “Op zoek naar Penelope”. De afgelopen weken hebben familie, vrienden, kennissen collega’s en zelfs volstrekt onbekenden mij gesteund door een stem uit te brengen. Op dit moment zit ik op het indrukwekkende aantal van 409 stemmen. Hiermee bekleed ik nu een 34ste positie.

Dit zijn meer stemmen dan ik voor mogelijk had gehouden. Met een 34ste plaats zit ik niet bij de eerste 8 die rechtstreeks doorgaan naar de finale. Toch had ik nooit verwacht zo hoog te eindigen bij een deelnemersveld van 313 Penelope’s.

Bij deze wil ik iedereen die gestemd heeft bedanken. Mijn dank is groot. Het is hartverwarmend te merken dat zoveel mensen mij in deze strijd gesteund hebben. Ook bedank ik iedereen die op een andere manier aan dit succes hebben bijgedragen. Door bijvoorbeeld hun eigen netwerk op dé sociale media te mobiliseren door één of zelfs meerdere malen op te roepen op mij te stemmen. Bedankt!

NB: Heb je vandaag nog de mogelijkheid te stemmen? Dan stel ik een laatste stem absoluut nog op prijs.

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove