op zoek naar penelope, de finale

o

Hoewel de kans klein is, zit ik vrijdag toch enigszins gespannen vaker dan anders op mijn mobieltje te kijken. Iedere keer dat ik een e-mail binnen zie komen, denk ik dat het de e-mail voor de verliezende Penelope’s kan zijn. Uiteindelijk komt die mail ook.

De kans dat ik – als één van de ruim driehonderd deelnemers – één van de twee wildcards weet te bemachtigen is heel klein. Toch hoop ik daar stiekem wel een beetje op. Al was het alleen maar om de sollicitatieronde mee te kunnen maken. Het lot beslist echter anders.

De teleurstelling is er echt. Eventjes. Wat overheerst is het positieve gevoel dat ik overhoud. Omdat het zo lekker is me hier voor in te zetten. En omdat ik me  gesteund voel door alle mensen die samen 409 keer stemden. Bedankt mensen.

Nu aan mij de schone taak …

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove