op zoek naar penelope, dag 18

o

De afgelopen weken blogde ik dagelijks over ‘Op zoek naar Penelope’. Tot eergisteren. Toen kwamen er ineens wat andere blogjes voorbij en bleef mijn deelname aan de zoektocht naar Penelope onbesproken. Waarom? Omdat ik het te lang vind duren.

Ik ben toe aan een uitslag. Een ontknoping. Aan willen weten wie het wordt. Maar er is ook nog een andere reden. Ik baal een beetje van de manier waarop ik zelf de wedstrijd aangepakt heb. Het liefst had ik volop ingezet op audio- en videoreportages. Op research en interviews. Op doorwrochte zorggerelateerde artikelen. Het is alleen niet te doen naast een baan van 32 uur per week. Zeker niet als het dagelijks stervensdruk is en je blij bent wanneer je thuis tot rust kunt komen.

Zou ik dan wel 20 uur per week vrij kunnen maken voor de Penelope activiteiten? Natuurlijk wel. Ik zou gewoon mijn 32 urige werkweek met 8 uur terugbrengen naar een 24 urige werkweek. Per saldo zit ik dan nog steeds op een meer dan fulltime werkweek van 44 uur, maar dat is vast wel goed te doen. Zolang je maar doet wat je leuk vindt. En de baan van community manager bij PNOzorg is leuk.

Overigens heb ik de laatste dagen niet stilgezeten. Ben lekker aan mijn websites aan het knutselen geweest. Zowel dit privé blog (waar ik pull down menu’s met extra onderwerpen heb toegevoegd) als mijn nieuw te lanceren bedrijfsblog www.helderverwoord.nl. Vanaf 1 november komt deze site weer online.

Wat mij overigens op de volgende vraag brengt.

Waar moet een goede (bedrijfs)website volgens jullie aan voldoen?

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove