op zoek naar penelope, dag 4

o

De magische mijlpaal van 100 stemmen heb ik vanavond behaald. Niet iets waar ik trots op ben. Het is immers niet mijn verdienste. Nee, ik ben dankbaar dat zoveel mensen mij deze baan gunnen.

Geheugensteuntje
Vandaag op het werk aan een paar mensen mijn speciale verkiezingskaartjes uitgedeeld. Ook aan mensen die al eens stemden nadat ik hen de link had doorgestuurd. Ook voor hen is het handig zo’n geheugensteuntje in hun portemonnee te kunnen stoppen.

Schroom
Ondertussen ben ik vandaag ook mensen gaan benaderen die mij helemaal niet kennen. Hiervoor moest zelfs ik enige schroom overwinnen. Achteraf bleek dat nergens voor nodig te zijn, omdat ik ook nu weer hele positieve reacties krijg. Yammer is wat dat betreft echt een uitkomst.

Aangename verrassing
Ik kreeg zelfs een mailtje van iemand die op me gestemd had, me héél veel succes wenste, maar en passant ook meldde dat …

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove