op zoek naar penelope, dag 3

o

Hoewel ik geen fanatiek voorstander ben van de zondagsrust, heb ik vandaag toch bewust minder over de zoektocht naar Penelope getwitterd. Heb ik dan stilgezeten? Nee, dat zeker niet.

Promotiemateriaal
Nu de meeste mensen die ik op Facebook en Twitter volg weten dat ik aan deze wedstrijd meedoe, ben ik me eens gaan verdiepen in het ouderwetse één op één campagnewerk. Met Microsoft Publisher heb ik speciale kaartjes opgemaakt. Op visite- en briefkaart formaat. Deze geprint en uitgesneden heb ik nu tenminste altijd promotiemateriaal bij me.

Mooie score
De eerste twee dagen groeide het aantal stemmen gestaag en ook vandaag gaat het lekker door. Niet met de honderden tegelijk die de top 5 nu al heeft weten te verzamelen, maar van nul naar 69 in drie dagen is ook een mooie score. Op het halen van evenveel stemmen als de top 5 richt ik …

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove