op zoek naar penelope, dag 1

o

Wie wil dat nu niet? Een half jaar lang multimediaal op alle denkbare social media platforms zorgverzekeraar PNOzorg in contact brengen met de doelgroep: mensen werkzaam in de creatieve industrie.

Stemmen werven
Ik in ieder geval wel. Daarom ook heb ik besloten mee te doen aan de wedstrijd Op zoek naar Penelope. Een strijd waarbij alle deelnemers tussen nu en 12 oktober zoveel mogelijk stemmen moeten zien te werven. De eerste 8 gaan sowieso naar de finale. Daarnaast kan de jury aan twee van de meest creatieve social media buffs een wildcard geven.

Spam
Gisteravond heb ik mij ingeschreven. Om vervolgens een flink aantal berichten via Twitter en Facebook te verspreiden. Ik loop natuurlijk het risico dat mijn volgers dit niet allemaal weten te waarderen. Misschien kost het me zelfs volgers, omdat ze het gevoel hebben dat ik ze spam. Dat zou jammer zijn … 

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove