het leven gaat snel

h

Het ene moment houd ik mijn zoon als klein, pasgeboren en kwetsbaar baby’tje in mijn handen. Het volgende moment sta ik aan de kantlijn van VV Wilsum. Hem aanmoedigend tijdens zijn eerste competititiewedstrijd bij de F’jes. De tijd vliegt. Soms is dat fijn. Soms zou je hem even stil willen zetten.

Pieken en dalen
Wat is er in achteneenhalf jaar tijd veel gebeurd. Uiteraard niet alleen positieve dingen. Het leven (oke het is een dooddoener, dat weet ik) kent immers pieken en dalen.

Samenvatting
Hoe positief of negatief de dingen ook kunnen verlopen, nu ga ik eerst eens genieten van dit unieke moment. Waarop zoonlief zich de held van de dag waant op het voetbalveld. Ik hoop dat hij niet te teleurgesteld is als hij merkt dat er geen samenvatting van zijn eerste uitwedstrijd bij het ‘altijd moeilijke’ Wilsum op televisie komt vanavond.

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove