is het weer zover?

i

Na een vliegende start begin augustus verscheen er elke dag een nieuwe blogoost van mij. Het blogvirus had mij wederom geïnfecteerd. Toch is het de laatste dagen weer stil. Erg stil. Volgt er weer een periode waarin ik er maandenlang het stilzwijgen toe doe?

Inspiratie
Wees niet getreurd gij vaste lezer van mijn blog. Uw blogschrijvende vriend zal niet opnieuw verzaken. Meer dan ooit heb ik inspiratie om – zonder al teveel schroom en schaamte – over de dingen des levens te schrijven die deze scribent bezighouden.

Waarom dan toch deze stilte van de afgelopen dagen? Welnu, ik had er tijdens mijn vakantie in België gewoon even wat minder zin in. 

Muziek
Tijdens mijn vakantie heb ik best nog veel op internet gezeten. Misschien wel teveel op sommige momenten. Wat wil je ook als er weliswaar niet in het gehuurde huisje zelf, maar bij …

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove