Write On Thursday. #WOT Deel 34

W

Op dinsdag plaatst Karin Ramaker op haar blog de #WOT; de Write on Thursday creatieve schrijfopdracht. Met één woord als uitgangspunt staat het bloggers vrij hier op hun eigen blog een post aan te wijden. In blog, flog of vlog vorm. Wat maar het beste uitkomt. Het #WOT woord van vandaag is expliciet. Voor mij reden nu expliciet te gaan benoemen, wat ik tot voor kort nog niet durfde.

Blogvraag
Karin haakt met haar 34ste #WOT opdracht in op de tweede blogvraag van Michael Minneboo, waarbij hij de lezers van zijn blog vraagt waarover zij NOOIT durven te bloggen.

KOP kind
Mijn reactie op Minneboo’s blogvraag was een blogpost vol algemeenheden. De reacties die volgden, maakten dat ik toch de stoute schoenen aantrok en de dingen bij hun naam noemde. Ik vind het moeilijk te schrijven over wat het is om een KOP kind…

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove