saldosparen

s

Kent u ze nog? De spotjes van Leen van Frisia. Wat ergerden we er ons niet groen en geel aan dat er te gemakkelijk over gedaan werd geld te lenen. Dat je geen avond televisie kon kijken zonder de leenspotjes verschillende malen tegen te komen. Zelfs zappen hielp niet. Of de wasmiddelenreclames van weleer. Die waren qua irritatiefactor van hetzelfde laken een pak.

Oppotten
Misschien ben ik de enige, maar het spotje van de Rabobank om te gaan saldosparen heeft de twijfelachtige eer soortgelijke tenenkrommende ergernis op te wekken. Laten we met zijn allen gezellig gaan sparen en oppotten. Juist in een tijd dat de economie toch al zo onder de crisis te lijden heeft, bedrijven omzetdalingen in percentages met dubbele cijfers schrijven en de werkloosheid sinds vorige maand een all time high heeft bereikt. Dat zal zorgen dat we er weer bovenop …

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove