wanneer twitteren?

w

Via twitteraar (of is het tweep?) @willemlaros werd ik op het spoor gezet van de website www.whentotweet.com. Een website waar je kunt zien wanneer de meeste van je twittervrienden actief zijn. Dat zou dan immers het beste moment zijn om te twitteren. Als je tenminste snelle reacties wilt.

Volgens When to Tweet kan ik het beste rond 10.45 uur (Nederland heeft in de zomertijd immers GMT +2) online zijn en als een razende roeland tweets de ether in slingeren.

Nou komt mij dat persoonlijk heel slecht uit. Overdag werk ik. Daarom het vriendelijke verzoek aan de tweeps die rond dat tijdstip de onbedwingbare drang hebben tot twitteren, om die in te houden. Ook flink twitteren in de avonduren mag natuurlijk ook.

P.S. Uiteraard is bovenstaande tekst ironisch bedoeld. Ik vind zo’n grafiekje een leuk gebbetje, maar heb niet het gevoel geen of weinig contact met mijn twitterfriends te hebben. Ga dus vooral lekker door met twitteren zoals jullie tot nu toe gewend zijn. Dan komt het allemaal goed.

Waar ik wel nieuwsgierig naar ben is of jij – de lezer van dit bericht – twittert of niet? Waarom wel? Waarom niet? En…..op welke momenten twitter jij?

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.

Door Michel ten Hoove