instagramwalk zwolle

i

In steeds meer plaatsen wordt een Instagramwalk georganiseerd. Wandelingen waarbij smartphonebezitters  fotograferen en het resultaat op Instagram plaatsen. Op zondag 3 juni aanstaande is Zwolle aan de beurt.

Ontspannen
Heb je geen smartphone of maak je geen gebruik van de mobiele fotodienst Instagram, dan is dat geen enkel probleem. Gewoon fotograferen met je fotocamera mag ook en zelfs als je niet fotografeert is dat prima. Het enige wat telt is dat we met zijn allen een ontspannen middag hebben.

Samen
Verzamelen doen we vanaf 11.30 uur bij het voormalige postkantoor aan de Nieuwe Markt in het hartje van de Zwolse binnenstad, waar zich sinds eind november 2011 ‘de huiskamer van Zwolle’ Samen bevindt.

Bereikbaarheid en parkeren
Samen vind je op ongeveer 15 minuten loopafstand van het station. Parkeren in de binnenstad is lastig. Zeker voor langere tijd. Wel is er volop (betaalde) parkeergelegenheid in de ring rondom de binnenstad.

Samengevat:
Wat?
Instagramwalk Zwolle

Waar?

Samen, Nieuwe Markt 1a, Zwolle

Wie?
Iedereen die tijd en zin heeft. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Consumpties bij het verzamelpunt Samen zijn voor eigen rekening.

Aanmelden?
Aanmelden is niet nodig. Om enigszins in te kunnen schatten hoeveel mensen deelnemen wordt het op prijs gesteld onderaan dit bericht een reactie achter te laten. Ook kan je op de Facebook event aankondiging aangeven of je van plan bent te komen.

Programma:

11.30 uur, verzamelen en kennismaken bij Samen.

12.30 uur, start wandeling.

15.00 uur, einde bij Samen.

Hashtag
Om alle gemaakte foto’s makkelijker terug te vinden is het aan te raden bij het plaatsen van je Instagramfoto  de hashtag #instagramwalk038 te gebruiken.

Wandelroute
De wandelroute voert langs vele bezienswaardige en historische plekken uit de rijke geschiedenis van hanzestad Zwolle. Zodra de exacte route bekend is wordt deze op dit blog als downloadbaar PDF beschikbaar gesteld. Ook krijgt iedereen bij het verzamelpunt een plattegrond met route (zolang de voorraad strekt).

Over de auteur

Michel ten Hoove

Rondde op z’n 51ste de opleiding journalistiek af|begon weer met 🎷 lessen|is in opleiding als Taxateur/Gegevensbeheerder.